Låt våra experter på dränering från Hofors hjälpa dig med fukt i källaren

Om du har fukt i källaren kan det utvecklas mögel vilket kan vara ohälsosamt för de som bor i fastigheten. Fukt kan också skada husgrunden så att ditt hus får sättningar. Vill du få hjälp med dränering av ditt hus i Hofors kan du vända dig till oss.

Fukt i källaren kan bero på många olika saker som exempelvis att källaren är oisolerad och kall. Då varm luft kommer in från fastigheten och kyls ned så uppstår vatten som kan sätta sig på källarväggar och leda till fuktskador. Vanligare är dock att vatten eller fukt tränger in genom golv eller källarväggar på grund av att dräneringen är bristfällig eller att dagvattenrör under mark har brustit så att det samlas vatten mot husgrunden. Du kan kontakta oss på Gårdsmark om du vill att våra experter i Hofors hjälper dig med din dränering.

 

Börja med att utreda varför fukt kommer in i källaren

Innan du börjar planera åtgärder för att bli av med fukt behöver du göra en utredning som kan visa på varför det kommer in fukt i källaren, annars kommer fukten tillbaka. Vi kan hjälpa dig med en kostnadsfri fuktkontroll av din källare och samtidigt göra en inspektion av din husgrund och marken kring ditt hus. Därefter kan vi överlämna ett protokoll med de brister som finns och förslag på lämpliga åtgärder. Oftast beror fukt i källare på att ditt hus i Hofors har bristfällig dränering men det kan också finnas enklare förklaringar som att marken lutar åt fel håll runt husgrunden.

 

Vi kan hjälpa dig med dränering av din fastighet i Hofors

Om det visar sig att fukten i din källare beror på att ditt hus i Hofors inte har fungerande dränering kan vi erbjuda dig ett förmånligt prisförslag för din dränering. Våra markarbetare är yrkesutbildade och även certifierad inom Säker Grund. Det betyder att vi utför vårt arbete enligt gällande branschregler och med godkänt material för maximal livslängd. Dessutom kan vi på Gårdsmark erbjuda dig marknadens bästa garantier, upp till 15 år på vårt arbete.

 

Våra medarbetare i Hofors är proffs på dränering

Gårdsmark är ett väletablerat företag som erbjuder tjänster som enskilt avlopp och dränering i Hofors och på flera andra orter över hela Sverige. Våra medarbetare har varit aktiva i branschen under en lång tid vilket gör att vi alltid utför vårt arbete professionellt och med minimala olägenheter för dig som fastighetsägare.

 

Vill du få hjälp av våra kunniga markarbetare i Hofors med din dränering kan du använda vårt formulär för att boka ett kostnadsfritt möte. Då kan vi göra en inspektion av din husgrund, se vilka förutsättningar som föreligger och sedan lämna en offert med ett fast pris. 

Boka hembesök för kostnadsfri fuktkontroll!

Vi på Gårdsmark erbjuder alltid kostnadsfri fuktkontroll av din källare innan vi ger dig ett förslag på dränering av din fastighet. Kontakta oss redan idag för att boka ett hembesök med en av våra medarbetare!