Kontakta oss vid funderingar kring dränering

Kontakta oss vid funderingar kring dränering

Välkommen till dina lokala experter på dränering i Hofors!

Är du osäker på om du har fukt i källaren eller är du intresserad av att öka värdet på din fastighet i Hofors genom att investera i en dränering?

Vi på Gårdsmark är experter på det vi gör och våra medarbetare i Hofors har lång erfarenhet av husdräneringar. Det första steget är att kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök där vi utför en fuktkontroll av din källare. Vi gör då tillsammans en grundlig bedömning av källaren varpå vi sitter ner och går igenom lämplig åtgärd. Vi hjälper dig därefter att välja rätt material till utförandet av din dränering varpå vi utför arbetet åt er.

Varmt välkommen att kontakta oss för att få hjälp med din dränering i Hofors

Boka hembesök för kostnadsfri fuktkontroll!

Vi på Gårdsmark erbjuder alltid kostnadsfri fuktkontroll av din källare innan vi ger dig ett förslag på dränering av din fastighet. Kontakta oss redan idag för att boka ett hembesök med en av våra medarbetare!

Vi på Gårdsmark är stolta över våra fina recensioner

För oss är kundnöjdhet något vi värderar högt och därför värmer det extra när vi får så här fina ord från våra kära kunder!
Recension från Erika Axmark
Vår källare är som ny! Toppen bra företag. Grävarna trevliga och lyhörda när vi hade funderingar. Rekommenderar starkt.
Erika Axmark
Recension från Peter Odén
Gårdsmark gjorde klart med dräneringen i Januari 2021, lyssnade mycket på vänner och bekanta som dränerat, och Vart rekomenderad Gårdsmark och idag ångrar jag inte mitt val, bäst garantier, bäst kommunikation, men bäst av allt är att slippa ha ett dräneringsbehov och att källaren blivit torrare, mögellukten försvunnit. kan närsomhelst rekommendera vemsomhelst trots att dem inte är billigast på marknaden.
Peter Odén
Recension från Eric Van Der Laan
Ett suveränt företag. Jobbar snabbt och effektivt. Förklarar varje delmoment dom gör och gör det lilla extra som dom inte behöver, som att fixa en brunn vid min värmepump. Väl värt pengarna det kostar. Trevligt bemötande även om arbetsförhållandena ibland inte var dom bästa (ihållande regn som gjorde allt till lera).
Eric Van Der Laan