Enskilda avlopp

Enskilda avlopp

Vårt största fokus är att du som kund ska kunna känna dig trygg när du anlitar oss på Dränering Hofors. Vi har valt att fokusera på några få tjänster och göra dessa oerhört bra för privatpersoner i Gävleborgs län. Vi utför enskilda avlopp i hela Gävleborgs län och kan hjälpa just dig och ditt hem med dina avlopp.


Så hur fungerar egentligen ett enskilt avlopp? Ett enskilt avlopp tar hand om ditt dricksvatten och avloppsanläggning. En ej fungerande anläggning måste vidta åtgärder genast. Som fastighetsägare har du fullständiga ansvaret för att ditt dricksvatten håller god kvalitet samt att din avloppsanläggning har giltigt tillstånd och klarar kraven gällande rening. Är du osäker på om ditt enskilda avlopp håller kraven för Gävleborgs län? Kontakta oss genom formulären på hemsidan så kommer en yrkesman från Gårdsmark Gävleborg kontakta dig inom kort.


Behöver du hjälp med dränering så får du gärna trycka dig vidare via länken nedan.


Fler tjänster vi utför

Vi erbjuder kostnadsfri fuktkontroll av din källare i Hofors med omnejd

Vi på Dränering Hofors erbjuder alltid kostnadsfri kontroll och offert av din villa. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kommer en av våra yrkesmän kontakta dig snarast.